BHV Eindhoven: voor alle veiligheidstrainingen

Ook voor jouw bedrijf in Eindhoven is het mogelijk om BHV trainingen te volgen: bij de G4S locatie in Son en Breugel kun je verschillende trainingen en opleidingen volgen om te veiligheid binnen jouw bedrijf te verbeteren en om risico’s te verkleinen en ongevallen te voorkomen. BHV Eindhoven is dan ook onmisbaar voor jouw bedrijf.  Bij deze locatie van G4S in de regio Eindhoven worden alle standaard BHV opleidingen gegeven, maar kun je ook brandweertrainingen en industriële trainingen volgen.

In de Arbowet staat dat een bedrijf genoeg hulpverleners binnen de organisatie moet hebben. Bij calamiteiten kan er op deze manier goed ingegrepen worden. Dit betekent dat werknemers goed opgevangen en verzorgd worden zodra er sprake is van een noodsituatie. Er is geen verplicht aantal bedrijfshulpverleners dat je moet hebben, maar er wordt uitgegaan van 1 BHV’ers op 10 werknemers. Zo kun jij uitrekenen hoeveel BHV’ers je moet hebben binnen jouw bedrijf.

Wat leer je tijdens een BHV Eindhoven training?

Je leert niet alleen theorie, maar je gaat vooral aan de slag met de praktijk. Tijdens de praktijktrainingen krijg je te maken met echte situaties, waardoor je bepaalde technieken veel beter onder de knie krijgt. Je leert branden bestrijden, levensreddende handelingen uitvoeren en daarnaast ga je ook leren hoe je een kantoor moet ontruimen bij een noodgeval. Na twee dagen training worden de BHV-certificaten uitgedeeld: dit certificaat is twee jaar lang geldig. Als een certificaat bijna verloopt is het mogelijk om bij G4S een herhalingstraining voor BHV te volgen. Zo blijft het certificaat up-to-date.

BHV Eindhoven: voor alle veiligheidstrainingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *