18 januari 2022

Complete verhuizing van een bedrijf

2 min read
Bedrijfsverhuizing

Een heel bedrijf verhuizen kan je best veel kopzorgen geven, niet alleen om de vele materialen en machines die mee moeten verhuizen. Maar wat als het bedrijf daardoor een aantal dagen stil komt te staan? Een bedrijfsverhuizing bij Vermeer is anders, door de jarenlange ervaring zorgen zij ervoor dat je bedrijf niet plat komt te liggen. Hoeveel machines en materialen je ook binnen je bedrijf hebt, snel, veilig en voordelig verhuizen zij je bedrijf en zorgen dat alles op zijn plaats komt.

Bedrijfsverhuizing

Hulp nodig bij demontage?

Een bedrijfsverhuizing is bij Vermeer niet snel inladen en weer uitladen, misschien heb je als bedrijf wel behoefte aan hulp bij het demonteren van bepaalde goederen. De werknemers zijn gespecialiseerd in machines verhuizen en verplaatsen, zij weten exact wat er nodig is om een machinepark te verhuizen en snel weer operationeel te maken. Alle denkbare middelen die er nodig zijn om jouw bedrijf te verhuizen hebben de gebr vermeer transport binnen het bedrijf, kraanwagen, heftrucks, maar ook diepladers voor vervoer.

Bedrijfsverhuizing

Geen extra kosten onder de streep

Bij een bedrijfsverhuizing komt een hoop kijken, niet alleen met het verhuizen van machines en materialen. Ook de inzet van de diverse wagens en kranen kan een aardige kostenpost worden waarmee je niet altijd rekening houdt. Extra voorzieningen horen bij Vermeer gewoon in de totaalprijs, geen extra rekening na afloop van het huren van een kraan of heftruck. Je weet direct als bedrijf waar je aan toe bent zonder voor verrassingen komen te staan. Geniet ook van alle voordelen en neem snel contact op het het bedrijf.