Mason garments

Mason Garments is een zeer toonaangevend schoenenmerk dat al een tijd bestaat. Het merk heeft als doel om jou schoenen te geven die van de beste kwaliteit zijn gemaakt, en rechtstreeks komen uit Italië. Een nieuw model qua schoenen dat het merk recentelijk heeft geïntroduceerd zijn de mason garments genova Dit model is erg sportief en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo zijn ze beschikbaar volledig in het zwart, maar ook kun je kiezen voor een mooie kleur combinatie met bijvoorbeeld een witte onderkant en zwart/ grijze bovenkant.

Meer informatie over het merk

Het merk is opgericht door Rendi Aditia die in zijn jeugd al de omgeving zag van luxe kleding van een hoogwaardige kwaliteit. Hij wilde graag zelf ook deze kledingstukken dragen, maar had een nog grotere droom om zijn eigen stijl en persoonlijke interesses te kunnen weer spiegelen op een eigen schoenen lijn. Nadat de investeerders en partners waren gevonden is het merk Mason Garments in 2012 opgericht. De laatste tijd komen er steeds meer nieuwe modellen bij, zoals de Mason Garments Genova. Het merk blijft zich continu ontwikkelen en gaat altijd met de laatste mode mee. Het merk heeft een ontwerp studio in Amsterdam waar alle nieuwe ideeën tot leven komen, en deze worden vervolgens handgemaakt in Italië.

Vakmanschap

Alle producten van het merk zijn dus gemaakt van de aller beste Italiaanse materialen. Zo wordt er een leer gebruikt voor de schoenen dat van kalfsleder is gemaakt en van de allerhoogste kwaliteit is. Dit merk leer wordt geplukt uit de beste leerlooierijen in Italie. Daarnaast is het bovenwerk van het merk gefabriceerd bij zeer hoogwaardige partners en hebben alle kledingstukken dus een zeer hoge kwaliteit. Op het moment dat jij de Mason Garments Genova aanschaft krijg je een schoen waar je een lange periode mee kunt doen. Ook vindt het merk elegantie erg belangrijk en is dit terug te zien in de modellen. Ook hebben alle schoenen een hoog comfort.

Mason garments