2 december 2021

Nog altijd het meest verkochte pakket

2 min read
Foodpakketten

Ieder jaar zijn de foodpakketten van kerstpakkettenexpess.nl nog steeds in trek bij heel veel instellingen en bedrijven. Het grote assortiment aan pakketten zorgt ervoor dat je altijd wel een geschikt pakket vind om te geven aan de mensen om je heen, waar je ook van houdt of waar je voorkeur naar uitgaat. Het voordeel van het bedrijf is dat zij voor ieder budget wel iets leuks in de showroom hebben wil je geen heel pakket maar slechts een artikel of een paar dan kan dit gewoon.

Foodpakketten

Ook voor de lekkere snack

Waar je ook naar op zoek bent als bedrijf, een geschikt pakket ga je zeker vinden. Heerlijke snacks, lekkernijen als chocolade pinda’s maar ook prachtige gouden foodpakketten die je echt aan de kerstdagen doen denken. Eet je toevallig biologisch ook dat is geen enkel punt, kerstpakkettenexpress.nl heeft ook voor deze mensen een prachtig pakket klaarstaan waarmee de feestdagen nog meer feestelijk worden. Heb je meer dan 50 kerstpakketten nodig dan kun je deze naar eigen wens samenstellen. 

Foodpakketten

Verschillende kleuren

De foodpakketten hebben verschillende kleuren die ieder een eigen thema hebben, feest met blauw heeft bijvoorbeeld allemaal producten die een blauwe verpakking hebben. Zo is er ook rood met zwart en goud, maar de producten die erin zitten zijn van zeer goede kwaliteit A merken. Vanaf 1000 kerstpakketten bepaal jij je eigen lijn, wat voor doos moet erbij, misschien in de trend van je bedrijf? Ook sommige etiketten mag je zelf bepalen, maak reclame voor je bedrijf door met je logo te werken en natuurlijk de kleuren.