Serious gaming zorg

Wil een spel serieus zijn, dan moet het erop gericht zijn een boodschap over te brengen, of het nu educatief, informatief of marketing is, door de codes van klassieke spellen te gebruiken. Maar als de doelstellingen van een spel niet gericht zijn op het oplossen van echte problemen, kan het geen concepten vertalen die het mogelijk maken om echte problemen van dezelfde soort op te lossen in het echte leven. Experimenten hebben inderdaad aangetoond dat de overgang van de game-omgeving naar de realiteit soepel verloopt, vandaar het Serious gaming zorg.

De aanzienlijke kosten van verslaving

Omdat als games een fiscale bron zijn, ze ook een aanzienlijke kostenpost vertegenwoordigen in verband met gokverslaving en de verarming van veel spelers. Allereerst trok de openstelling van online games voor concurrentie een jonger publiek. Nu manifesteert het Serious gaming in de zorg zich in verslaving, omdat ze de illusie van vaardigheid geven en gemakkelijker en serieuzer geïsoleerd spelen voor het scherm. Last but not least hebben bepaalde games een indrukwekkend commercieel activisme getoond, waarbij de nieuwe zijn vermenigvuldigd om een ​​meer vrouwelijke en jongere bevolking aan te trekken, met name door games aan te bieden die gemakkelijk toegankelijk zijn omdat ze geen specifieke vaardigheid vereisen op het gebied van gamen, maar dat doen ze wel. leidt uiteindelijk tot verslaving.

Een presentatie van het serious gaming zorg

Bijna elke dag van de week worden er steeds grotere jackpots aangeboden, waardoor het een echt sociaal ritueel wordt. Gokaanbieders zijn nu meesters in het spelen met verkeerde interpretaties van ernst en toeval, wat psychologen cognitieve bias noemen. Door de grote winnaars te benadrukken met wie iedereen zich kan identificeren, maakt het de mogelijkheid om te leren tastbaar en verstoort zo onze perceptie van de ontwikkelingsmogelijkheden en dus worden de talenten die we gebruiken om de hele wereld te verkennen, ontketend omdat van dit verkeerde begrip.

Aarzel niet om voorzorgsmaatregelen te nemen tijdens het spelen!

Serious gaming zorg